Zrobiłem ten wątek bo ten gracz o nazwie swego rycerza xBotX nie sprawdził sie w naszym zakonie ..nie jest aktywny melancholicznie sie rozkręca ta jego ostrość gry miał juz od wtorku zacząć ciężko pracować na rozkręcenie swojej postaci ..niestety skończyło się tylko na pustych słowach....
mało farmi ..tylko robi od czas do czasu kontynuację naszych starych farm poza tym mało aktywny ..rzadko go można spotkać na bk ....
Jestem za wyrzuceniem xbotx z naszego zakonu
Ponieważ mam dostęp do historii z ostatnich 30 dni, dokładnie przejrzę jego osiągniecia i wtedy sie wypowiem. Jednoczesnie, przed głosowaniem proszę o wezwanie go do złozenia wyjaśnień. A nuż ta historia nas urzeknie;)))
Tylko jest pewna kwestia bardzo istotna ..on jest prawie za każdym razem niedostępny ...jeżeli już sie pojawia to obiecuję poprawę po czym znów go nie ma ..więc kiedy znajdzie czas na opowiedzenie nam swojej historii ;P
jego opowiastka jest zawsze ta sama przy obecności ...okej zaczynam farmić po czym odwiedza nasze farmy ..a później są kłótnie i nie jasności nie chce niczego mu zarzucać ,ale większość współbraci jest nie przychylnie nastawiona wobec niego
A ja już mam dość jego gadki na temat ,że w końcu wraca do gry ..juz mu dałem dziś kolejne wiadomości z ostrzeżeniami i nawet nie raczył odpowiedzieć ...
wyrzucenie biorę na siebie ..jakby ktoś miał jakieś żale to proszę pisać
Jegon, a głosowanie? Widzę, zę go usunąłeś. stanowczo protestuję przeciw takim działaniom. Nie mówię, ze nie zasłużył, ale jeśli masz zamiar sobie rościć prawo do samodzielnych decyzji w tym zakresie, to ja mówię veto. Same głosy w dyskusji nie mogą stanowić podstawy do decyzji, to musi być jasna deklaracja, inaczej bedzie takie zamieszanie jak z rangami.
Ostatnio edytowany przez Azthoth (2007-12-19 16:02:54)
To sobie tam mow....ja zdecydowanie stoje murem za Jeqonem...mial tydzien na pokazanie swoich umiejetnosci...wiec mi teraz Azthoth powiedz czym on cie tak zachwycil ze go tak bronisz...rozumiem ze jestes wzburzony ale wszystko odegralo sie tak jak zakladalismy na poaczatku...
A Jeqona nie wybralismy na wodza zeby byl naszym slugusem i robil wszystko co powiemy...
po raz drugi powtarzam, ze ten zakon nie uwazam za wylengarnie rycerzykow... ale za zakon prawdziwie aktywnych graczy!!!
Mowta co chceta
A będę mówił, bo decyzja miały być poddawane pod głosowanie, i nie do Jegona należy podejmowanie decyzji w tym zakresie samemu. Jeśli jednak, sytuacja sie powtórzy informuję, ze opuszczę zakon. Demokracji w stylu PiSu nie zaakceptuję. I nie chodzi tu o Jegona, ale każdego, kto te zasady bedzie naruszał. A na przywódcę został wybrany, zęby zarządzać, nie rządzić, taka subtelna różnica.
p.s. czytaj ze zrozumieniem, nie pisałem o tym czy słusznie go usunięto czy nie, tylko o tryb usunięcia.
Ostatnio edytowany przez Azthoth (2007-12-19 16:16:42)
człowieku...czy ty kojarzysz wogole ze ten gosc byl na okres probny...??? minal dzis ten czas i zostal wydalony zgodnie z ustaleniami...
i nie obrazaj mnie ze jestem Pisowcem tylko skumaj temat...
z tego co mi wiadomo, to jak sie wywodziles na temat glosowania o wydalenie to chodzilo o stalego czlonka zakonu...a nie o rekrucika...
jezeli ktos bedzie chcial wywalic stalego czlonka to tez jestem za glosowaniem i uzasadnieniem takiej decyzji...
ale "na brata blizniaka prezydenta" tu chodzi o Rekruta
Dobra, bez obelg, ale się wk.. lekko. Poza tym nie było mowy o tym, ze decyzje w sprawie rekruta podejmuje sam Jegon. Skoro zasadą jest demokracja, to wszystko!!! podlega głosowaniu, chyba ze większością głosów zrezygnujemy sami z niektórych uprawnień na rzecz jednej lub kilku osób np dostęp do opcji. Widzę ejdno rozwiązanie, natychmiastowe ustalenie podstawowych zasad podejmowania kluczowych decyzji.
Co za abusrd ..żadnych sobie praw nie roszczę bym samodzielnie podnajmować decyzje było głosowanie ...
to text ktory napisał end ponizej ...
Popieram w 100% Cheoxa. Jest lepszy od tego xbatax, nie dużo ale zawsze coś. xbatax nic się nie udziela, i bardzo możliwe, że to on nam farmy podbiera. Jestem za wywaleniem bata i przyjęciem enigmato.
Drizzd na zakonie mówił ,że jest za wywaleniem i teraz nawet wyrażał swoje zadowolenie ..iz to zrobiłem ..
Cheox i ja 4 głosy wystarczają by został rekrut usunięty ... bo jak sobie aztoth przypominasz to był tylko okres próbny ..w dodatku bardzo nieporadnie sobie w nim rdzi xbotx
więc decyzja po głosowaniu musiała być tylko jedna --wywalenie z zakonu
jeśli chodzi o rangi to zaproponuj coś w dziale rang coś od siebie ..wypowiedz sie myślisz ,że to takie fajne uczucie cały czas kogos ponaglać by się udzielali ..end mnie o to prosił bym ich zachecał do wiekszego zaangażowania na forum ..zrobisz coś w sprawie rang w tym wątku ..podasz pomysł okej będziesz miał prawo negować i oceniać cudze pomysły...
Ostatnio edytowany przez Jeqon (2007-12-19 16:41:50)
Trudno, zebym przedstawiał propozycje rang skoro byłem przeciw. A propozycje przedstawiam w tych sprawach, które uznaję za kluczowe np usuwanie członków i rekrutów. Jeśli dotychczasowy demokratyczny system większość uzna za niepotrzebny, to ustalcie to i powiadomcie mnie. Nie będę Wam przeszkadzał i psuł zabawy. To jest mój pierwszy zakon i zgodziłem się tylko z uwagi na demokracje, dotąd odmawiałem każdemu. Jeśli mam byc generatorem konfliktów to odejdę, za nim sie pożremy między sobą, wole rozstać sie w przyjaźni.
Demokracja była w tym zakonie kiedy przychodziłem i będzie kiedy ja w nim jestem ..nie ważne jest to ,że teraz jestem rzekomym przywódca ...a odchodzić nikt nie będzie ..bo nie będziemy dalej brnąć w tym konflikcie ...